Kevätkokous Swis-kahvilassa.

Hieman historiaa
Alkujaan yhdistys rekisteröitiin Muonion-Enontekiön eläkeläisseura - nimellä ja toimijatkin samoin kuin jäsenet olivat molemmista kunnista. Kotipaikka oli jo silloin Muonio.

Vuonna 2003 nimeksi tuli Käsivarren Seniorit ja 2015 nimen S muuttui pieneksi ja samalla uudistettiin säännöt.
Toiminta-alueena on Muonio ja Enontekiö, mutta mikään ei estä kittiläläisiä ja kolarilaisia liittymästä yhdistykseemme.
Pitkät matkat kulttuurikeskuksiin myöskin ovat olleet esteenä mutta siitä huolimatta vuosittain on pyritty tekemään matka jonnekin.

Yhdistys tällä hetkellä
Jäseniä meillä on 113.
Nyt olemme saaneet vakinaisen kokoontumispaikan!
Muoniossa avattiin Kyläpirtti 19.1. ja meille on sieltä varattu tila joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 12.00 - 15.00.

.Käymme tervehdyskäynneillä Marjapaikassa ja Ojusniityssä, pääasiassa laulu tervehdyksin.

Osallistumme kunnan yleisiin siivoustalkoisiin keväällä heti kun lumet sulavat.

Muistamme pitää myös hauskaa!